tuesday

Hey! Fick frågan igen om videoblogg, och det kommer. Har inte haft riktigt tid och ork, mycket i skolan och jag är konstant trött numera. Sover dåligt om nätterna, förmodligen för all stress. Men känns som att bitar börjar falla på plats nu, ska sticka till tennishallen imorgon och prata med min fd tränare och en annan kille, så ska jag förmodligen vara tränare på lördagar. Och gjorde sista delen i mitt engelskaprov idag, känns skönt att ha det ur världen. Även lämnat in mitt so-arbete. Har ett matteprov som jag ska göra på fredag och kemiprov på tisdag. Sen So-prov om 2 veckor, och förmodligen blir det musikprov sista veckan. Så nu längtar jag bara till jullov! Ska fixa min svenska nu som jag har till fredag så har jag åtminstone det ur världen. Vi hörs på torsdag, hinner inte blogga imorgon då jag inte är hemma på hela dagen. Puss <3

bettis säger ifrån!

Hej! Jag är trött på folk som inte vet hur de vill ha det. Det är så jobbigt att bara få höra hela tiden, "jag vet inte själv hur jag vill ha det". Bara gå och undra. Det suger rentav. Så nu tänker jag praktiskt taget helt och hållet skita i allt, och bara satsa helt och hållet på skolan. Jag ska få de betygen jag förtjänar! Och nu tänker jag krypa i säng och läsa ut min bok. Ska vara klar på fredag så jag har det ur världen. Imorgon gör jag sista delen av mitt engelskaprov, och sen har jag matteprov på torsdag. Får göra det på fredag för jag ska till tandläkaren på torsdag. Åker på min första tandställning i gommen då, lite smått nervös men det blir säkert bra. Ska plugga in lite musik i lurarna nu så jag får tänka på något annat. Godnatt och sov gott så hörs vi imorgon! :) 



storm

Hallåja! Inte haft tid med bloggandet, så får lägga det lite åt sidan nu och satsa på skolan. Var på Väla igår med bästis och köpte julklappar, har bara tre eller eventuellt fyra stycken kvar. Var rätt mycket folk, men sen framåt stängning var det skönt och gå där. Och idag är det storm, så jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg, innan stormen tar vårt internet igen. Eller strömmen överhuvudtaget. Blåser något fruktansvärt ute, gick ut för att dela reklamen tidigare idag då det inte blåste lika mycket och jag är glad över att jag inte blåste iväg. Sen åkte vi och blev bjudna på fika av en av mammas och pappa kompisar som fyllde år idag. Också fått höra att det tydligen är en klass tre-varning och så mycket har det inte blåst på typ fyra år. Helt sinnesjukt! Men efter det har jag hållit mig inne, tänker inte sätta min fot utanför dörren förrän det slutat blåsa. Hemskaste! Översvämningar, blinkande lampor, träd som blåst ner på vägen, tak som blåst av, ja you name it. Riktigt läskigt. Och i trähus knakar det inte lite heller. Jag hatar att bo i ett sånt blåshål som vi gör, har ingenting som skyddar mot vinden. Fritt blås. Så jag vet en som kommer ligga vaken hela natten och vara vettskrämd. Stackars mig! Men ska bädda ner mig under täcket nu, och hoppas på att jag överlever, men det lär vi märka imorgon. Godnatt och puss!

hallåja

Hallåja! Har inte haft jättemycket tid för att blogga, därav dålig uppdatering. Händer för mycket i mitt liv just nu, hinner inte med allt jag vill. Dessutom går jag med ständig huvudvärk, troligen pga stress. I fredags sov jag hos Ebba, sen i lördags var vi på öppet hus på både rönne och peab/valhall, och sen var jag riktigt trött så jag somnade så fort jag kom hem. Vaknade vid halv 1 idag, trött som ett svin. Gick upp, jobbade, och sen cyklade jag bort till Linnea och klippte mig. Blev riktigt bra, och jag älskar det redan! Nu tänkte jag strax ta tag i kaninburen och sen ockuperar jag väl tv:n eller drar igång några avsnitt av två och en halv män. Men vi hörs imorgon eller ngt! Puss <3


före

efter. 
vet att bilden är fett skabbig, men det får ni stå ut med :) 


förkyld igen..

Ouuups, har inte haft tid med att blogga. Så får slänga in ett inlägg nu då ju. Hänt en del denna veckan, allt behöver vi inte ta. Allt flyter på tycker jag, gjorde ett matteprov idag, vill knappt veta hur det gick men. Kände mig rätt duktig, tog mig 5 minuter av min idrottslektion och sen skadade jag mig. Tejpat lillfinger, som inte går att böja. Ja men fy vad kul. Kommer sänka mig i idrott om det fortsätter såhär.. Men yes, var på Drottning Blanka idag på öppet hus, blev ännu mer positivt överraskad än jag var innan. Vi får se var det slutar! Är trött och tänker snart krypa i säng och sova, fredag imorgon och det kan inte bli bättre. Ensam hemma, för mamma, pappa och brorsan ska till kusinerna i Jonstorp och sen på lördag öppet hus. Skulle sovit hos bella men får se hur det blir med det då hon är sjuk. Nu, sängen. Natti :)


Bild sen konfan. Mitt andra hem, och fy vad jag saknar det :(

Min vanliga otur.

Hey! Jaha, min vanliga otur är tillbaka. Fick 500 kr i böter idag för att jag cyklade utan ljuse på cykeln. Kom cyklande vid Vittra/Frams gymnasium i Ängelholm för er som vet var det ligger. Så vevar den kvinnliga polisen ner rutan och ber mig stanna. Jag blir självklart smått nervös sådär. Och så kommer den manliga polisen ut och säger att han kommer sätta böter på mig. Får smått panik, så säger han, "du kunde fått 1400 kr i böter för att du cyklade på trottoaren och inte hade något ljuse på, men eftersom det är bättre att du cyklar på trottoaren än på gatan utan ljuse så har du inte gjort så mycket fel. Och vi ser ju nu att bakljuset fungerar, så då slipper du böter för det om du lovar oss när du går härifrån att du har bakljuset igång." Och det lovade jag självfallet, så jag åkte på 500 kr. Ändå snälla poliser tyckte jag. Men ändå riktigt sura pengar. Så har iallafall lärt mig en läxa, ska aldrig mer cykla utan ljuse och gör inte det ni heller. Tydligen är polisen extra stränga med det nu, så lär er av mitt misstag. Sura är också att det stått i tidningen så hade jag varit lite uppmärksam så. Meeeen självklart inte. Detta är dock första och sista boten jag får, det lovar jag. Tur var väl att jag är över 15 år så jag inte fått böter för cykelhjälm med. Men jaja, får betala skiten och lära mig av mitt misstag. Ska nog rama in den med, bara för att! Nu tänker jag snart krypa i säng och sova, har fortfarande ont i min käke sen igår när jag fick gummibanden i tänderna. Var ju som sagt hos tandläkaren igår och nu vet jag precis hur det kommer gå till när jag ska bli opererad, få tandställning osv. Men godnatt allihopa :)

Tillbaka till verkligheten

Hej gullegrisar. Jag är dundermegatrött och tänker krypa i säng, så ni får snabbt veta vad jag spenderat mitt höstlov med att göra då jag inte orkade berätta igår. Inte denna lördagen som gick utan förra så var jag ensam hemma med min bror då mamma och pappa var iväg. På söndagen var jag och jobbade, åkte in till Helsingborg och kollade videokamera, lämnade av brorsan på flygplatsen i ängelholm då han skulle upp till sin kompis i Luleå. På måndagen var jag på Ullared och shoppade upp massa pengar med min älskade ebba. Även Lukas och Casper och Kristina (fritidsledaren) var med, och kul hade vi! Sen sov jag hos Ebba till tisdagen. Färgade då även mitt hår. Blev riktigt najs! Sen på tisdagen fixade vi oss, och drog in till stan. Jag åkte hem och lämnade saker, sen träffade jag lite polare, medan Ebba och Simon stack på läger till tåssjö med Källan. På onsdagen sov jag mestadels av dagen, sen åkte jag in till Hbg och träffade Mimmi. Alltid lika trevligt! Torsdagen sov jag också bort halva dagen, hämtade jag min bror som kom hem från Luleå och träffade polare. Och sen i fredags träffade jag Fredrik en snabbis, och sen åkte jag till Åhus på läger, och kom hem i söndags. Hade riktigt kul! Och nu börjar verkligheten komma ifatt. Ska krypa mig i säng nu, är helt slut efter fysikpluggandet idag. Godnatt och sov gott. Pusspuss

pest och mög

Hemma igen. Blir ett väldigt snabbt inlägg, är trött och vill sova bort resten av höst och vinter och vakna upp i sommar igen. Typ gå i ide. Eller något. Men denna dagen har varit ok, slutade vid 12.05 för att datorerna på skolan inte fungerade vilket resulterade i att vår so-lektion blev inställd och vi fick gå hem. Ändå rätt så gött! :D
Gick hem och käkade, och sen träffade jag falken mfl i stan. Fett! Drog hem, och sen har jag bara ätit och pluggat. Även städat kaninburen. Och nu kallar min säng. Orkar inte detta mer, och har so-prov imorgon. Wish me luck! Godnatt.

Åhus!

Godmorgon. Uppe med tuppen idag, yesyes. Ska snart in till helsingborg med pappa och köpa en videokamera till mamma. Sen ska jag hem och packa det allra sista och träffa fredrik en snabbis innan jag åker. Sen lite innan 15 åker jag till Åhus och där spenderar jag helgen. Kommer säkert bli fett! Tydligen skulle vi bli 86 stycken på lägret, så det är en del haha. Men nu vet ni varför jag inte kommer uppdatera något under helgen iaf. Måste pysa mig mot Helsingborg nu, så vi hörs antingen senare (om jag hinner), annars på söndag. Puss!



ny hårfärg







nyfärgad som sagt.


my life would suck without you.

Hej allihopa. Ursäkta för sämst uppdatering. Har som sagt haft höstlov, och det har hänt en hel del sen lovet började. Ni får en kort resumé. 

Fredag: Skolan som vanligt, sen ner till Källan och umgås med trevligt folk. De hade filmkväll där så kollade på massa film och åt popcorn. Trevligt.
Lördag: Ensam hemma med brorsan på kvällen då mamma och pappa var iväg.
Söndag: Jobba, sen gjorde jag nog inte så mycket mer.
Måndag: Ullared med Casper, Lukas, Ebba och Kristina. Riktigt trevligt. Slänger in bilder på vad jag köpte när jag orkat ta kort på det. Sen på kvällen sov jag hos Ebba. Massa prat, skratt och annat trevligt. Färgade även håret mörkt. (Bild kommer) 
Tisdag: Vaknade hos Ebba, fixade oss och hade det allmänt najs tills bussen gick in mot stan. Satt sen på Källan till de stängde, sen hem och fixa. 
Onsdag: Vaknade vid halv 1, kollade film och sen stack jag till Hbg/Väla och träffade Mimmi. Riktigt trevligt! Åt även Subway, mums.
Torsdag (idag): Vaknade halv 1. Träffade sedan Sara, och satt på TopSpin där Källan höll till idag. Var helt okej ändå. Sen hem och packa. Och nu ska jag snart hämta brorsan på flyget. 

Det är alltså såhär min vecka har sett ut. Känns hemskt att lovet snart lider mot sitt slut, men vad gör man? Bara 7 veckor kvar till jullov. Kan knappt tänka mig att snart halva läsåret av nian har gått. Helt sjukt! 

Fick även en väldigt trevlig kommentar från en kille i Usa. Den löd såhär:

Hey girl! I just wanted you to know how much I adore ALL of your pictures! They give me new energy every day and that's how I get by. I'm from USA and searched around a bit one day, and suddenly I ended up on this blog. I read it every day (with help from Google Translate of course) and I love it! LOVE it! <3 And btw I'm religious too! I believe that God is each man's soulmate. Can't you write about Him some more? 
Don't forget God's watching! Xxx /John

Det gör mig väldigt väldigt glad när jag får sånt här. Självklart kan jag skriva lite mer om gud. Och riktigt kul att bilderna är uppskattade. De är självklart copyright så är det någon bild som ni vill låna, prata med mig så ska vi ordna det. Kan även för att underlätta lite skriva på engelska ibland. Men stort tack till all cred! :) Och är det något ni vill läsa om här i bloggen, så skriv en kommentar så ska vi säkert ordna det med. 

Men nu ska jag fortsätta packa. Blir förresten väldigt dålig uppdatering i helgen då jag är iväg på läger i Åhus. Men uppdaterar när jag kommer hem. Puss<3


nyfärgad!

RSS 2.0