full rulle idag.

Helluja! Det där videoinlägget som jag tänkte fixa idag skjuter jag fram till imorgon eller eventuellt tisdag. Får se hur det är med orken imorgon. Åker till Ullared med min älskade Ebba imorgon. Ska bli sjukligt kul, och jag tror att det bara blir vi två som ska med men det lär vi märka imorgon haha. Så ska möta upp henne vid 09.10 i stan när hon kommer med bussen. Så blir upp tidigt imorgon. Har varit och lämnat av min kära lilla bror på flygplatsen i Ängelholm. Han ska till Luleå och träffa en kompis som bor där, så han är hemma på torsdag igen. Även varit i Helsingborg och kollat en videokamera, och sen på NetOnNet, hemskaste jag varit med om. Ett tips är, åk inte dit om du är trött, hungrig och bara vill hem. Då slutar det i katastrof. Sen på fredag åker jag till Åhus på läger. It's gonna be awesome! Ska även försöka spendera lite tid med freddis, så har ändå ett rätt fullspäckat lov vilket är kul. Igår var mamma och pappa iväg, så jag var ensam hemma med brorsan och käkade donken. Gick och lade mig vid 00-tiden och vaknade kavrt i 12 idag. Fett skönt o sova ut! Och nu ockuperar jag soffan, är helt slut. Så vi hörs imorgon eller något. Puss! 


Bild från fotosessionen med sara i vejby :) Självklart copyright!

HÖSTLOV!

Godmorgon! ÄNTLIGEN HÖSTLOV! Fått kommentarer från någon som döper sig till "Elsa" och hon efterfrågar videoinlägg. Får se om jag hinner slänga in ett idag, annars tar jag det när jag hinner. Det kommer iallafall en outfit sen när jag duschat och gjort vid mig. Ska ner till stan och hämta upp min cykel lite senare, även lite små ärenden att fixa också, som att fylla på mobilen. Har den fetaste träningsvärken i mina ben, helt sjukt. Gjorde ont att bara resa sig ur sängen idag. Haha! Ska iallafall in i duschen nu och sen vid 12 ska jag möta upp Ebba också. Slänger in dagens låtar också! 

Fick bli två stycken idag: 
Den svenska björnstammen - Vart jag mig i världen vänder. 
Kent- Utan dina andetag.

Bara för den svenska björnstammen alltid får mig på så bra humör. Och Kents låt är så fruktansvärt bra! :D

snart är det jag som är kung

Hallåja! Allt bra med er sötnosar? Vet ni, jag känner mig så duktig idag. Eller egentligen gör jag inte det. Men har varit en rätt najs dag ändå. Slutade 15.45 idag, eller ja, gick när jag gjort so-provet så typ tjugo över. Vet inte hur det gick men aja. Sen ner till stan och träffa Ebba och massa andra. Trevligt, trevligt. Kollat på Lejonkungen, "hur många lingon finns det i världen" och även the någon annan som jag inte minns namnet på (något med job), action, då de hade filmkväll nere på Källan. Älskar Lejonkungen, därav överskriften. Men nu är jag trött och tänker gå och lägga mig med lite musik i öronen innan jag somnar. Godnatt <3

tjolololo

Hey! Tack för all respons, blir jätteglad över det! Har länge tänkt lägga in outfits/videoinlägg men inte blivit färdig till det bara haha. Men nu ska jag ta tag i saken och fixa det. Och alltid kul när ni gillar bilderna och sådant som läggs upp. Har fortfarande fruktat ont efter massagen igår, går som en stelopererad och sitter helt cpe ahah. Men det lär väl gå över, och sen lär jag flyyyyga fram. FRI SOM EN FÅÅÅGEL LALALA! Typ. Nu ska jag sova, eller försöka iaf. Lilla Chabo gästbloggar så kommer det knäppa inlägg så är det han som uppdaterar :D PUSSSS :*

massage

Heyaaa! Jag är öm i hela min kropp, och kommer förmodligen inte kunna resa mig ur sängen imorgon, tjoho. Stapplar redan fram haha. Lätt värt det dock! Helkroppsmassage, behövdes kan jag säga, men är ruskigt öm i hela kroppen nu. Känner iallafall att jag lever, och nu känner jag muskler jag inte trodde fanns. Hade spänningar lite här och var kan jag säga så ruskigt skönt att bli av med det. Meeeen nu ska lilla jag försöka sova iaf, godnatt! 




bilder lånade från google.

fotodag i vejby med sara








'
Detta var bara några av de bilderna som togs på Sara. Och nu kommer bilderna på mig!

Sådär, lite bilder från fotorundan med Sara. Ingen är redigerad, utan det är original allihopa! Enjoy! :) Och det är SJÄLVKLART COPYRIGHT på ALLA bilder!

skitdag

Blir väldigt kort, är på fruktansvärt dåligt humör och varit hela dagen. Franskaprovet gick inte som det skulle, kändes inte som om jag kunde något när jag kom innanför tröskeln imorse. Och jag hade pluggat som en idiot. Aja, bäddar ner mig i sängen med massa musik, så jag finns på mobilen om det är viktigt.

min mage avskyr mig

Min mage avskyr mig. Har så sjukt ont i magen, lingonvecka suger.. Och jag har skoskav.. Har snart So, sen slutar jag. 14.20, asgött. Utvecklingssamtal ikväll, önska mig lycka till. Och jag vill ha en iphone 4 nu, trött på min äckliga lilla skitsamsung. Men ah, får spara pengar. Behöver ny vinterjacka också, problemet är bara att vi inte kan tvätta dunjackor så måste ha en utan dun... Får kolla runt på intersport och stadium osv. Men vi hörs, puss.




långt inlägg.

Hej. Söndag igen och helgen går alldeles för fort. Snart tillbaka till skiten igen. Vill ha lov! Varit ute och delat reklam och rensat tankarna lite och jag känner jag måste skriva av mig, så långt inlägg på g. Läs om ni orkar, annars strunta i det. Iallafall, jag har alltid varit den tjejen som varit trakasserad på ett eller annat sätt. När jag gick på låg/mellanstadiet blev jag mobbad i femman och liten del av sexan. Kom upp till högstadiet och hoppades på att allt skulle förändras. Men tydligen inte. Det har gått fram och tillbaka, är bättre nu än det varit innan, men det är fortfarande inte helt bra. Har väldigt fina vänner som ställer upp för mig och finns där när jag verkligen behöver det. Och jag har märkt med åren vilka som är äkta, finns hur många som helst som vänt mig ryggen. Och jag är sjukt trött på att alltid komma i andrahand. Bryr mig inte om folk som hatar mig och inte vill umgås med mig, fine, men lär er att visa respekt ändå och låta mig vara ifred. Sin sak att inte gilla mig men det betyder inte att man kan göra hur som helst utan att jag ska reagera. Jag vill bara lämna allt dåligt bakom mig nu, och jag vet att jag också gör fel, för det gör alla. Men jag har börjat försöka reda upp lite delar av mitt liv och jag vill starta om på nytt. Vill börja gymnasiet nu och slippa ängelholm. Vill komma härifrån och slippa att många har förutfattade meningar om en innan de ens träffat mig, och folk som snackar skit. Men ja, har iallafall fina vänner som bryr sig om mig, och det betyder otroligt mycket ska ni veta. Men ja, allt lär väl lösa sig förr eller senare. Hade nog bara behövt en paus från allt. 10 dagar kvar till höstlov, och det ska bli så enormt skönt. Ska nog spendera en del av lovet med bella, en del med ebba och en del med freddis. Ska också till Åhus på läger - asgött. Och jag har gjort upp en deal med mig själv, eller ska iallafall försöka. Ska inte äta godis, eller dricka saft/läsk mer än på helger. Så gäller även godis, bara fredag-söndag max. Äta ute på stan max 2 gånger i veckan, men så ofta kommer det inte bli. Och även spara mina pengar till en ny telefon (iphone 4), och ett friskis och svettis gymkort. Kostar dock en del, men ska iallafall bli bättre på att spara pengar! Sen får vi se hur bra detta går. Ska iallafall sätta mig med kemin nu, prov på tisdag & utvecklingssamtal imorgon. Men vi hörs.

underbar dag med bästa

Vilken FANTASTISK dag! Solen har stått och gassat hela dagen, vilket resulterade i att jag stack ner till stan och spenderade ett par välbehövda timmar av prat och mys med min älskade Ebba. Pratade om allt mellan himmel och jord, var i hembygdsparken och kollade på hästar och getter, suttit vid fontänen på torget och suttit i stadsparken och druckit cola, gått runder i stan, och haft det hur mysigt som helst. Tack för en underbar dag hjärtat! Träffade även på lilla Isabel och Julia när jag skulle hem så drog med dem en runda in på EH och snackade. Fett mysigt! Cyklade hem, sen upp till Maxi och köpa godis till kvällen & sen till Bogarts och hyra film. Så nu har jag cyklat vad jag ska för idag. Myskväll hemma med brorsan nu, med plugg och film. Men ska gå ner och hämta hamburgare nu, fetto jag vet. Så vi hörs senare eller nåt. Puss!



fredag imorgon!

Blir bara en snabbis. Tandläkaren idag gick bra, gjorde gipsavgjutning och tog röntgenbilder. Och jag har ett rätt grovt underbett så när allt är färdigt och de pratat ihop sig så ska vi prata och så ska de lägga fram hur de tänkt. Så detta blir säkert bra. Tänkte krypa i säng nu, träffat Gabbe idag och även Fredrik. Alltid najs! Fick tom skjuts hem av Fredrik. Hehe! Fixat allt jag skulle till imorgon, städat och allt det med vilket känns jätteskönt. Slipper iallafall tänka på det imorgon. Även lyssnat lite på en kille som pratade om psykologi, riktigt bra faktiskt. Och nu har jag pluggat och fixat så jag tänker krypa i säng. Slänger in bilder på soluppgången jag fotade imorse en annan dag, riktigt fint. Godnatt :)

tandläkaren imorgon

Hay! Onsdag igen och veckorna springer iväg känns det som. Kom hem från skolan och landade här för att ladda telefonen då min laddare är hos Matilda i Vaggeryd haha. Får nog den av Gabbe nästa onsdag iallafall, fett. Satte igång spotify, och hämtade macka och juice. Gott! Ska ner till stan om en stund och träffa min älskade Ebba. Senare ikväll blir det ÅÄÖ (ungdomsgrupp). Ska till tandläkaren imorgon, då de ska börja med att fixa mina tänder. Som alla vet ska jag ju operera mitt underbett, men det är massa saker som ska fixas innan dess. Så ska på undersökning och till röntgen imorgon. Så vi får väl se hur det går. Men tänkte ta tag i lite plugg nu, redigera lite bilder och sen bara chilla. Så vi hörs imorgon eller nåt. Puss.


Bild från i somras när jag och mamma fikade/åt på Café Killeröd. Asmysigt!

döförkyld

Heyyy. Måndag igen, vilket betyder ny vecka. Höstlov om 3 veckor, sweet. Kom hem från Vaggeryd igår, där jag haft det så supermegabäst. Vill tillbaka. Alla samtal, åh. Men jag hade endast 3 minuter på mig att byta i Alvesta vilket orsakade kaos. Bommarna fälldes ner precis när jag skulle över och jag bara kände hur jag skulle missa skiten, MEEEN jag hann. Däremot missade Sigrid tåget för hon inte köpt biljett. Och sen stressade jag för att hinna med tåget i Hässleholm, och självkart var pågatåget (observera att det var ett gammalt pågatåg) försenat med en kvart. Rätt irriterande. Men kom till sist till Klippan, där mamma hämtade upp mig. Kom hem och slängde mig i sängen, och somnade. Var fruktat trött! Och är fortfarande dunderförkyld, hostar upp lungorna typ och snorar ner allt och alla. Usch! Träffade Ebba en liten runda idag, sjukt kul faktiskt. Haha, vår humor är verkligen bäst! Sen hem, dela reklam och nu sitter jag vid datorn, chillar och kollar two and a half men. Dock har Charlie dött.. :( Så nu tänker jag nog slänga mig i min mjuka sköna säng och vi hörs imorgon. Night! <3


SAAAKNAAAAAAR! konfa 11 <3

åker hem idag...

Salut. Allt bra? Själv är jag typ halvdöd, somnade som sagt halv 6 imorse. Och vid 11.45 fick vi gå upp för att städa, såg ut som kriget här innan. Men så kan det bli. Tänker iallafall sova på tåget, den saken är säker. Åker härifrån med Emilia, Sigge och Agnes vid halv 6, och tur som jag har så hämtar min kära mamma & pappa mig i Klippan så slipper bussen därifrån till Ängelholm. Asgött. Hemma runt halv 9 ikväll, så kommer inte uppdatera mer idag. Iaf så har jag nyss duschat och käkat brunch. Kände mig lite bättre när jag kom ur duschen, såg för hemsk ut innan, men tröttheten hänger kvar. Måste ändå faktiskt påstå att vi var väldigt duktiga, vi städade upp i hela huset på 40 min! Men nu ska jag fixa till mig lite och packa det sista. Kanske ta en tupplur med? Nja, vi får väl se. Men vi hörs förmodligen imorgon. Tjaarååå!
bild från konfat när strandhem skulle på besök. azum. jag SAKNAR det så fruktansvärt mycket! ni är älskade.

svenarum

Hay! Här sitter jag i Svenarum och chillar med mina finfina brudar. Satt och kollade på The Last Song innan och tårarna verkligen sprutade. Satt och grät genom halva filmen, men den är så sjukt bra. Lite kul att alla satt och snyftade. Men har ni inte sett den kan jag verkligen rekommendera den. Sitter och snackar om allt mellan himmel och jord just nu, sjukt mysigt. Och tänkte nog faktiskt krypa i säng snart, annars kommer vi sova bort hela morgondagen. Men jag har det verkligen bäst, och jag älskar mina tjejer så grymt mycket. Måste dock sova nu så vi hörs imorgon, klockan är trots allt halv 5... Och jag är inte ens trött..... Slänger btw in bilder som tagits under helgen när jag är hemma och hunnit kolla igenom och redigera vissa. Niiight!

RSS 2.0