dålig dag ..

"what are words if you really don't mean them when you say them?" 

så sant, så sant. "vad är ord om du verkligen inte menar det när du säger dem?" ingenting. exakt ingenting. denna dagen har gått rakt åt skogen. orkar inte ta allt, men mår inte särskilt bra efter allt som hänt/händer just nu. träffade bella och angelica innan idag och fick min födelsedagspresent av bells, sen mötte man även doni. alltid lika kul att träffa er. ikväll ska försöka pyssla om mig själv, är ju trots allt ändå min födelsedag på lördag och behöver nog sätta mig och läsa en bra bok och måla tånaglarna och sånt, bara känna att jag bryr mig om mig själv och ingen annan. men nu ska jag käka lax, vi hörs när jag har tid till det. puss <3

piff, puff och poff ..

PIFF, PUFF OCH POFF SÅ VAR DOM VÄCK! HAHAHAHAHAHAHAHA! *dör*

läs, helt sjukt det här ..

Ni måste läsa den här artikeln från aftonbladet. Helt sjukt!
http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article12804422.ab


Här somnar André, 14, i poolen.

Han är ett av 69 barn som fått livet förstört av svininfluensavaccinet.

– Hade jag vetat att det fanns sådana risker hade jag aldrig låtit vaccinera honom, säger mamma Eva Lennartsson.


Hösten 2009 tog André sin Pandemrix-spruta. Tre veckor senare fick han sin första sömnattack.

Sedan dess somnar han var som helst, när som helst:

Stående. Under telefonsamtal. När han spelar datorspel med kompisar. Till och med hos sjukgymnasten – på mage på en stor boll.

– Han somnar hela tiden, överallt. När vi var på varmbadhuset somnade han

i vattnet. Jag blev livrädd. Det var ju inte normalt, säger Eva Lennartsson.



69 barn drabbade

Hon tog en bild för att visa läkarna.

– De tog det inte på allvar. De sa bara att det var skönt att André kunde koppla av.

Han drabbas också av muskelsvaghet och trillar omkull när han skrattar eller blir arg. Men först nu utreds han för sömnsjuka (narkolepsi). Om åtta veckor får han besked.

Sedan vaccinationen lider han även av så svåra smärtor i hela kroppen att han inte kan gå till skolan.

– Läkarna hittar inget fel, säger Eva Lennartsson.

Andrés tillstånd har anmälts som biverkning av Pandemrix till Läkemedelsverket. Och han är långt i från ensam.

Verket har sedan massvaccineringen fått in 81 biverkningsrapporter om narkolepsi från hela Sverige – varav 69 drabbade är barn och ungdomar under 20 år.

– Vi har inte sett de här reaktionerna av något annat vaccin tidigare, säger Tomas Salomonson, vetenskaplig direktör på Läkemedelsverket.

Ångrar inget

Nu är sambandet mellan Pandemrix och narkolepsi också vetenskapligt studerat.

I går släppte Läkemedelsverket en rapport som visar att risken för narkolepsi är fyra per 100 000 vaccinerade barn. Det ska jämföras med ett barn per 100 000 bland ovaccinerade. Hos vuxna fanns ingen ökad risk alls.

– Slutsatsen är att det finns en fyrfaldig riskökning för narkolepsi bland vaccinerade barn och unga under 20 år, säger Tomas Salomonson.

Socialstyrelsen avråder nu alla under 18 år från Pandemrix – men Tomas Salomonsson försvarar massvaccineringen mot svininfluensa:

– Vi ångrar inte att vi godkände vaccinet. Vi stod inför en pandemi som skulle innebära dödsfall och allvarlig sjukdom. Det finns inga totalt säkra vaccin.


3 dagar kvar!!!

Helloja! Jag har nyss insett att det faktiskt bara är 3 dagar kvar tills jag är 15 år gammal. Tiden går så fruktansvärt fort. Och jag har fått nackspärr, IGEN! Och även ont på ett ställe i min rygg, sjukt jobbigt faktiskt. Men men, inte hänt så mycket i skolan idag. Bara det gamla vanliga. Gick hem & åt lunch på håltimmen. Slutade 13.45, och skulle egentligen tränat klockan fyra, men eftersom jag hade så ont i min nacke kändes inte det så lockande. Inte när man knappt kan röra sig. Så blev hemma idag. Även träffat mina små söta och kära grannar. Äntligen att man kan vara ute. Låg ute och läste på trappan innan idag, och då somnade jag. Så underbart väder, hoppas bara att det håller i sig! Tror dock inte det blir ngn idrott och fiol för min del imorgon, har så fruktansvärt ont så det är inte sant. Suger! Har fysikprov imorgon, måste plugga, fast jag tror jag kan det eftersom det bara är ett kapitel! Och imorgon ska jag träffa isabel och även få min födelsedagspresent (a) Hihi, nä, nu ska jag försöka plugga lite fysik (kommer gå åt skogen men ändå) och ta en ipren för min nacke och rygg. Vi hörs imorgon! Pusss :*

tisdag, helvetisk dag.

Okej mina kära vänner. Idag är jag så fruktansvärt mega svin trött så jag tänker faktiskt vara så fräck och dissa datorn för att dejta kudden istället. Haft en helvetisk dag, med bara 5minutersraster mellan varje lektion. Hade dock en halvtimmes lunch och då träffade jag världens bästa isabel, som var så gullig och kom upp till Nyhem. Slutade 15.40 och då direkt hem och hämta cykeln och sen cykla ner till tennishallen för att där träna 2 grupper i tennis. Ena gruppen var riktigt jobbiga, lyssnade inte, brydde sig inte det minsta om vad jag sade de skulle göra, osv. Trötta mig. Sen andra gruppen var helt underbara. Sjukt söta tjejer, och riktigt duktiga! Hoppas verkligen att få träna dem igen, för där gick det skitbra! Och sen fick jag själv en timmes träning med en annan riktigt duktig tjej, som faktiskt var vuxen. Stod även och slog mot min tränare, så jag var hel död när jag kom hem. Usch, och träningsvärk kommer jag säkert ha dessutom. Men, alltid skönt att få pressa sig själv, blir alltid bättre då. Sen fixa lite franska och nu kallar sängen på mig. Vi hörs imorgon eller något. Godnatt <3



Får bli en söt bild på mig och brorsan, från 2007 på Öland. Tror det vi står på är raukar. Eller stavas det så? Äeh, skitsamma. Hur som helst är denna bilden sjukt gammal, nästan fyra år. Att även jag varit så liten. Kan knappt tro det, fyller ju 15 på lördag för sören. Tiden går fort! Men ja, alla har varit små någon gång. Även jag ;)

f**king perfect - pink.



big love på den här låten alltså! älska :* nu ska jag sova, godnatt everyone<3

söndag ..

Slänger in ett inlägg nu innan jag somnar. Dagen har bestått av, vaknade runt halv 12, och startade då min kära dator. Sen satt man här i x antal timmar tills min kära mamma lagat piroger. MUMS! Sen blev det ut och ta reklamen, var riktigt lite idag så gick rätt fort! Skönt :) Sen hem och käka våfflor, hihi, gotte och sen köra brorsan till Valhall där han skulle träna fotboll. Men självklart, smart som min bror är hade han inte kollat tiden så när vi kom ut där vid 17, så var där inte en kotte, och då visade det sig att träningen började 17.30 -.- Så vi körde runt på Valhall och lekte, tills hans träning började. Sen fick vi köra hem och hämta våra biobiljetter som min kära mamma hämtade ut till oss eftersom Sebbe klantade sig! Sen körde jag och pappi direkt ner till biografen och såg Hur många lingon finns det i världen, riktigt bra film, och sjukt rolig. HAHA! Men även sorglig i slutet. Men jag älskade som sagt filmen, och den är definitivt sevärd. Får 5 av 5 toast! :D Nä, nu ska jag nog krypa i säng. Men en sak jag inte fattar är varför man ska vrida fram klockan 1 timme, och sen bak 1 timme när det är vintertid? Varför inte bara låta bli och ändra något och ha det på samma alltid? Känns bara meningslöst och onödigt! Men nej, nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon. OCH FÖRRESTEN, JAG BLIR 15 ÅR OM ENDAST 5 DAGAR!!!! AWESOME!!
Pussssshajleverpastej<3





hahah! kolla videon.

hahahahah, så sjuuukt ful, och låten får man på huvudet. men ändå riktigt rolig, skrattade sjukt mycket åt henne .. och hon har nästan 60 000 views. men enjoy och få er ett gott skratt iaf :D



tjenis penis.

Tjenis penis. Allt är bra med mig, sov hos isabel inatt, och igår var vi som sagt i helsingborg. Sjukt megakul hade vi, och jag har shoppat rätt mycket ändå. Och vår humor tillsammans, totalt sjuk. Sjöng opera när vi gick hem i munka, hoppade rundor, åkte skridskor osv, ja ni fattar, vi är totalt cpe. Och jag är helt kär i min Bambitröja! Älskar den! :D Hihi. Vi gick upp runt halv 11, och då upptäckte vi att det var sjukt fint väder ute, (älska, hoppas det håller i sig) så vi tog ut Trixie och Tass på en långrunda, alltså hennes två hundar. Sjukt söta båda två hihi. Har bilder i mobilen som ni får se när jag orkar ladda över dem. Hehe, sen satt vi bara och kollade på the X-effect på MTV, käkade popcorn och även frukt haha. Sjukt kul att titta på! Även firat Earth-hour idag. Men ska nog snart krypa ner i sängen, så vi hörs imorgon eller något. Glöm inte dra fram klockan en timme också! Puss<3

.......

‎"Du är inte helt värdelös, du kan fortfarande användas som ett dåligt exempel."

hbg med bästis.

tudeluuuuuu! nu är jag och bells hemkomna från vårt kära och älskade helsingborg. haft så fruktansvärt kul så det finns inte, hahaha. det roligaste var nog när jag såg världens fjortisbrud på hm och även gina tricot och så berättade bella att en av hennes polare hade varit tsm med henne, kunde inte sluta garva helt seriöst. usch och tvi för fjortisbrudar. och hon hade inga riktiga ögonbryn utan hade rakat av dem helt och sen ritat med en kajalpenna och hon hade ritat ögonbrynen ända ner till typ groparna vid ögonen. sjukt fult. vad är meningen med det? ingen alls. nä just exakt!
och sen var där några (ursäkta språket) blattar som ställde sig vid ett sånt trappräcke vid rulltrappan på knutan när vi skulle ta tåget hem och bara "hej, hur går det hur är det?" med ett sånt blattespråk nivet, kunde inte svenska heller så lät skitkul. hahahah, kom på senare att vi skulle sagt "just nu står vi stilla men hur går det själv?" men det är självklart sånt man kommer på efter, BUUUUUHU :( skulle varit mer snabbtänkta .. dock är det fett läskigt att det alltid dras blattar till mig och bella, alltid! .. skumt .. vi är nog såna skönheter så alla dras till oss .. haha. har handlat riktigt mycket idag, bränt massa pengar .. köpte ett vitt linne med blåa ränder, en t-shirt med bambi (älskar disney och har alltid gjort), en bh, löshår, donken, milkshake och läsk .. tjockis? JA! vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram, ska bli mitt nya motto tihihih ..  ÄLSKAR MAT JU. som bella säger, MAAAT MAAAAT DELIKAAAAT! och så jäkla roligt det var när vi skulle gå hem från munka allköp, både jag och bella hatar och gå så vi gick och sjöng opera, hoppade rundor, ja allmänt cpade oss. ja, livet blir vad man gör det till, ellerhur? har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv, vek mig totalt, HAHA! 

och jag fyller år om exakt 1 vecka och en dag. då blir jag 15 åååååååååår gammal, kan ni tänka er? nä, för det kan sannerligen inte jag .. tänk när jag var liten mini, hahah .. shit pommes jaooo .. byxmyndig och moppemyndig tjoho! dubidubido, ska fira hela nästa helg med hela tjocka släkten. massa presenter, älskar presenter hihi (a) nä nu ska jag fortsätta tjocka mig med min älskade bästavän. MAJSBAJSILINGONSKOGEN. haregött, pusshaj.

helsingborg/sovis imorgon med bästis

Tjena mittbena! Idag har det hänt massor av saker, eller nja. Är smått irriterad på att vissa beter sig som idioter, men vad ska man göra åt saken? Nä det finns inget att göra mer än att bara att skita i det. Släpade med mig Alma hem hit när jag slutat, sen drog vi till stan. Stack även upp på musikskolan och spelade 30 minuter fiol, får beröm varenda gång. Hihihi. Sen ner till källan en stund och sen hem och laga mat. Har hand om matlagningen en gång i veckan, det ingår i barnbidraget. Sen nu hela kvällen har jag bara slappat, städat, och packat eftersom jag drar in till hbg så fort jag slutat imorgon med bästavän. Vi ska shoppa shoppa losssss! Sen åker vi hem till henne och så sover jag där. Kommer bli bäst och jag kommer uppdatera dåligt men kommer bilder på lördag kväll eller så på vad jag köpte. Men nä, nu ska jag sova. Pusss<3





everything

Collage från polyvore.com


Cuz you're all i want, you're all i need, you're everything, everything. You're all i want, you're all i need, you're everything, everything.


Okej bloggtorka, ohja, på hög nivå. Men här kommer en resumé av dagen iallafall. Slutade 13.45 och gick hem för att vänta in när min fina vän mandis skulle göra kemiprov. Gick hem och åt och packade träningsväskan, sen mötte jag upp henne på skolan. Vi drog ner i stan, och satte oss och käkade på Kirris, pizza, muuums. Sen gick vi bort mot biblioteket för att kolla Sherlock Holmes böcker. Hittade dock inget, så hon lånade inte. Stack sen och hämtade min väska och tränade en timme tennis. ÄNTLIGEN! Saknat det faktiskt eftersom min tränare varit i Polen så har inte blivit ngt vidare bra tränat. Men nu så. Fick även pengar för de två grupperna jag hoppat in som tränare i, pengar är aldrig fel. Sen till källan en stund och sen hem. Och väl hemma käkade jag, duscha och sen har resten bestått av franskaplugg. Men nu är jag klar. Och nu tänker jag krypa ner i sängen med boken sommaren då jag blev vacker, otroligt bra, och sen sova. Kommer även ett klädcollage när jag ändå håller på. Pussss<3




snart hemgång.

snart hemgång. sen ner mot stan o även träning. vi hörs senare ikväll. pusss
och förresten? visste ni att även hårfärg kan vara cancerframkallande. allt är nästan cancerframkallande numera ju. -.- suck! nu ska jag bege mig hemåt, och sen kanske även möta pappi. WIHO! pussssssssssss

tråkig söndag

Slänger in ett inlägg eftersom söndagar är så fruktansvärt sega. En gång i månaden är det inte kul o vara tjej kan jag säga. Har sjukt ont i min mage. Sitter och snackar med min bästavän bella och hon kom nyss på att jag är rödbetan och hon är sparris. RÖDBETAN (L) SPARRIS! Hehehe, vi är sjuka i huvudet, men det älskas! Denna helgen har sugit getpung, och det är sämst. Orkar dock inte berätta vad det är som hänt, en massa saker. Men men, sista programmet av solsidan ikväll, måste se det ju! Sjukt trist att det är sista, då har man ju inget att se fram emot resten av veckan :( Kommer dö .. BUHU! :( Wild child om 17 minuter! Btw, nu när jag bara snackar massa skit. Ska ni fira earth hour? Hur många tänker göra det? Hur många inte? Världens sämsta vecka framför mig, förutom att jag ska sova hos bells på fredag, LOVEIT! Nä ska sluta snacka nu. Hörs imorgon. Puss<3

RSS 2.0